панарелло

205

  • Панарелло & # 8212; насадка на трубку для видачі пара з кавоварки для приготування еспрессо. Використовується для створення пишної молочної піни для капучіно, лате і інших напоїв. Буває з різних матеріалів, але кращими вважаються панарелло зі сталі.

Що таке панарелло?

Словники кавових термінів нередко визначають панарелло (Pannarello) як механічний капучинатор. Для того, щоб скористатися ним, потрібно переключити кавоварку в режим генерації пари. Пінка збивається з прохладного молока, яке наливають в пітчер і підносять під панарелло (насадку необхідно трохи занурити в молоко). Три окремі канали розподілу пара в сучасних панарелло дозволяють збивати молоко в пишну густу пінку для капучіно.

Для чого потрібен панарелло?

Слово панарелло найбільш знайоме любителям капучино і латте. Саме ця деталь допомагає класичним методом приготувати необхідну для таковых напоїв щільну молочну піну. Процес формування піни відбувається досить швидко (не більше тридцяти секунд), завдяки сильній струмені пари, яка збиває молоко. Ви самі контролюєте процес збивання, тримаючи пітчер з молоком в руках і утримуючи рівень температури в необхідних рамках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close
Coffeepedia © Copyright 2021. Всі права захищено.