Салон чаю та кави – 2011
Міжнародна спеціалізована виставка« Салон чаю та кави 2011 »буде проходити 15-17 березня 2011 року в Києві. Організатор події: & # 8212; виставкова фірма & # 171; Троян & # 187 ;. Співорганізатор виставки & # 8212; SCAE в Україні (Європейська Асоціація Спешиалти Кава в Україні), Скае займається організацією програмно-навчальної частини & # 8212; семінарів та майстер-класів. Інформаційний благотворитель – «Кавова Мапа».
Зміст
|
Концепція заходу
Міжнародна спеціалізована виставка «Салон чаю та кави 2011» – це перший в Україні виставковий проект, повністю присвячений тематиці кави, чаю, культурі їх споживання. За задумом організаторів, основна задачка виставки & # 8212; відобразити весь процес від виробництва сировини і напівфабрикатів кави і чаю і до отримання готового продукту і його подачі споживачеві.
Виставка «Салон чаю та кави 2011» покликана стати не тільки презентаційним заходом новітніх ідей і тенденцій розвитку ринку, нових технологій і обладнання, а й традиційним майданчиком для обміну досвідом, місцем отримання спеціалізованої інформації, проведення семінарів і майстер-класів для професійних представників HoReCa, уявлення прогресивних форм і методів обслуговування споживачів. «Салон чаю та кави 2011» покликаний стати об'єктивним відображенням стану ринку кавової і чайної індустрії в Україні, а також торговим майданчиком для укладання торговельних контрактів і угод.
Цільова аудиторія
Цільова аудиторія: виставка створюється безпосередньо для фахівців підприємств і приватних підприємців, спеціалізація яких поширюється на вітчизняний і зарубіжний ринок кави і чаю, – це виробники професійного і домашнього обладнання для обробки, підготовки та приготування кави, чаю; постачальники; професіонали в області HoReCa, які бажають підвищити свій професійний рівень і підняти рівень якості напоїв, що подаються в своїх закладах, а також широка аудиторія споживачів цих найпопулярніших напоїв.
Програма заходів, які плануються в рамках виставки:
- Лекція про зелений кави і способах складання суміші, технології обсмаження і упаковки.
- Семінар з технологій просування кавових товарів і послуг в мережі інтернет.
- Майстер-клас по приготування і сервіровки класичних кавових напоїв: еспресо, капучіно, айриш-кави.
- & # 171; Дружній игра чемпіонів & # 187 ;: показові виступи за програмою WBC (світового чемпіонату бариста) призерів національних, українських і корпоративних чемпіонатів бариста, латте-арт і кава-алкогольные напитки.
- Сліпа дегустації specialty coffee і елітних чаїв.
- Презентації кавового обладнання від експонентів виставки.
- Круглий стіл на тему & # 171; Підвищення якості кавових нап ітков в мережі horeca України: проблеми і рішення & # 187;.
Програма заходів напевно буде розширена, так як до участі у виставці «Салон чаю та кави 2011» планується залучити підприємства, фірми і приватних підприємців – виробників і постачальників кави, чаю, кавового обладнання, аксесуарів для приготування та подачі кави та чаю, посуду, кондитерських виробів і обладнання для сектора HoReCa.
Основні тематичні розділи виставки:
- Устаткування і машини для обробки фасування, етикетування та упаковки кави, чаю і какао;
- Устаткування для приготування кави, чаю і какао;
- Устаткування для кафе-кондитерських;
- Кавові: машини для еспресо і підсмажування кави;
- Чай: всі види, сорти і кольору чаю;
- кава всіх сортів;
- Какао і шоколад;
- Інгредієнти, харчові добавки;
- Вода, системи питної води та холодильники;
- М'яке морозиво: обладнання, технологія виробництва, готова я продукція;
- Чайна і кавовий посуд, аксесуари, вироби з порцеляни;
- Меблі, барні та кондитерські аксесуари;
- Вітріністіка;
- Професійний текстиль, посуд, предмети сервіровки.