САЛОН ЧАЮ ТА КАВИ – 2011

241

САЛОН ЧАЮ ТА КАВИ & ndash; 2011

Салон чаю та кави – 2011

Міжнародна спеціалізована виставка« Салон чаю та кави 2011 »буде проходити 15-17 березня 2011 року в Києві. Організатор події: & # 8212; виставкова фірма & # 171; Троян & # 187 ;. Співорганізатор виставки & # 8212; SCAE в Україні (Європейська Асоціація Спешиалти Кава в Україні), Скае займається організацією програмно-навчальної частини & # 8212; семінарів та майстер-класів. Інформаційний благотворитель – «Кавова Мапа».

Зміст

  • 1 Концепція заходу
  • 2 Цільова аудиторія
  • 3 Програма заходів, які плануються в рамках виставки:
  • 4 Основні тематичні розділи виставки:
  • 5 Координати :

Концепція заходу

Міжнародна спеціалізована виставка «Салон чаю та кави 2011» – це перший в Україні виставковий проект, повністю присвячений тематиці кави, чаю, культурі їх споживання. За задумом організаторів, основна задачка виставки & # 8212; відобразити весь процес від виробництва сировини і напівфабрикатів кави і чаю і до отримання готового продукту і його подачі споживачеві.

Виставка «Салон чаю та кави 2011» покликана стати не тільки презентаційним заходом новітніх ідей і тенденцій розвитку ринку, нових технологій і обладнання, а й традиційним майданчиком для обміну досвідом, місцем отримання спеціалізованої інформації, проведення семінарів і майстер-класів для професійних представників HoReCa, уявлення прогресивних форм і методів обслуговування споживачів. «Салон чаю та кави 2011» покликаний стати об'єктивним відображенням стану ринку кавової і чайної індустрії в Україні, а також торговим майданчиком для укладання торговельних контрактів і угод.

Цільова аудиторія

Цільова аудиторія: виставка створюється безпосередньо для фахівців підприємств і приватних підприємців, спеціалізація яких поширюється на вітчизняний і зарубіжний ринок кави і чаю, – це виробники професійного і домашнього обладнання для обробки, підготовки та приготування кави, чаю; постачальники; професіонали в області HoReCa, які бажають підвищити свій професійний рівень і підняти рівень якості напоїв, що подаються в своїх закладах, а також широка аудиторія споживачів цих найпопулярніших напоїв.

Програма заходів, які плануються в рамках виставки:

  1. Лекція про зелений кави і способах складання суміші, технології обсмаження і упаковки.
  2. Семінар з технологій просування кавових товарів і послуг в мережі інтернет.
  3. Майстер-клас по приготування і сервіровки класичних кавових напоїв: еспресо, капучіно, айриш-кави.
  4. & # 171; Дружній игра чемпіонів & # 187 ;: показові виступи за програмою WBC (світового чемпіонату бариста) призерів національних, українських і корпоративних чемпіонатів бариста, латте-арт і кава-алкогольные напитки.
  5. Сліпа дегустації specialty coffee і елітних чаїв.
  6. Презентації кавового обладнання від експонентів виставки.
  7. Круглий стіл на тему & # 171; Підвищення якості кавових нап ітков в мережі horeca України: проблеми і рішення & # 187;.

Програма заходів напевно буде розширена, так як до участі у виставці «Салон чаю та кави 2011» планується залучити підприємства, фірми і приватних підприємців – виробників і постачальників кави, чаю, кавового обладнання, аксесуарів для приготування та подачі кави та чаю, посуду, кондитерських виробів і обладнання для сектора HoReCa.

Основні тематичні розділи виставки:

  • Устаткування і машини для обробки фасування, етикетування та упаковки кави, чаю і какао;
  • Устаткування для приготування кави, чаю і какао;
  • Устаткування для кафе-кондитерських;
  • Кавові: машини для еспресо і підсмажування кави;
  • Чай: всі види, сорти і кольору чаю;
  • кава всіх сортів;
  • Какао і шоколад;
  • Інгредієнти, харчові добавки;
  • Вода, системи питної води та холодильники;
  • М'яке морозиво: обладнання, технологія виробництва, готова я продукція;
  • Чайна і кавовий посуд, аксесуари, вироби з порцеляни;
  • Меблі, барні та кондитерські аксесуари;
  • Вітріністіка;
  • Професійний текстиль, посуд, предмети сервіровки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close
Coffeepedia © Copyright 2021. Всі права захищено.