Американо & # 8212; це кава еспресо, додатково розведений водою. Рецепт і назва напій отримав як зневажливе назва «не сьогодення» еспресо, придумане італійцями, щоб підкреслити поганий смак американців в області кави, які не обожали оригінальний еспресо через його фортеці.
Кава американо – це класичний еспресо , в який додається гаряча вода. На відміну від іншого кавового напою, лунго, в американо додаткова вода не проходить через кавову пилюлю, а доливається вже в готовий напій.
Зміст:
- Рецепт американо ;
- Історія назви;
- Види американо;
- Як можна його зіпсувати?
Американо як напій
Чашечка американо.
При приготуванні американо, щоб уникнути попадання в чашечку гірких речовин, необхідно зварити класичний Допп еспресо з 14-16 г кави об'ємом 50-70 мл, що не проварюючи кави в машині довше 20-25 секунд! Допп розбавляється водою, нагрітою до 92 градусів в співвідношенні приблизно 1: 1. Таким чином вихід готового напою становить 100-130 мл.
Схема приготування Американо.
Виникнення назви
< p>